Powered By Blogger

zondag 3 juni 2012

Mille Miglia Videoreportage 2012


Oldtimer video's Mille Miglia 

Wij waren speciaal naar Iseo gereden om bij de start van de Mille Miglia en bij de tussenstop in Sirmione aanwezig te zijn.
Samen met onze buren Marc en Ingrid, die bij ons op camping Quai aan het Iseo meer stonden en ook een passie voor oldtimers hebben, hebben wij samen een bezoek gebracht aan dit unieke evenement. http://www.campingquai.it/


Het is werkelijk schitterend om dit een keer mee te maken, al die bijzondere auto's met natuurlijk de rijders, die vol enthousiasme druk bezig waren om zich voor te bereiden voor de rit door een van de mooiste gebieden van Italië.   http://www.museomillemiglia.it/





  Foto's Jan Wibbelink   Klik op de foto's voor een grotere afbeelding  !


In het centrum van Brescia stonden al die oldtimers en ook FERRARI'S klaar voor een technische keuring en verdere informatie voor de route van de 1000 Mille Miglia.



 


De Mille Miglia is een legendarische rally voor klassieke race- en sportwagens gebouwd tussen 1927 en 1957. De oldtimers leggen 1000 mijl af, van Brescia naar Rome en terug. Dit jaar deelname van o.a. Koen Wauters, Gijs van Lennep, Jochen Mass, Balkenende, Prinz von Bayern.



  







Zie ook: foto's Mille Miglia 2012    ↓ ↓ ↓

http://janwib.blogspot.it/2012/05/fotos-van-de-mille-miglia.html

Geen opmerkingen: